Шукати в цьому блозі

вівторок, 6 серпня 2024 р.

Свято Спаса у в'язницях

06 серпня 2024 року у світле свято Преображення Господнє в’язничний капелан отець Омелян Колодчак та настоятель храму Матері Божої Неустаної помочі м.Тернопіль, отець Віталій Котик (ЧНІ) з щедрими дарунками відвідав державну установу "Збаразька виправна колонія (№63)". Освятивши для засуджених дари літа, першоплоди, давши настанови, отці побажали довгоочікуваної Перемоги, духовного єднання, Господньої милості та благодаті! Нехай цей світлий день стане для кожного з нас нагадуванням про Божу любов і силу, що преображає наші життя. Нехай світло Господнього Преображення просвітлює ваші серця і веде до духовної досконалості.


У вівторок, 6 серпня, в Івано-Франківській установі виконання покарань №12 відбулося богослужіння з нагоди празника Переображення Господнього. Службу Божу для осіб, позбавлених волі, відслужив о.Арсен Панчак, в'язничний капелан, сотрудник храму Зіслання Святого Духа УГКЦ. В Святій Літургії взяли участь засуджені відділення господарського обслуговування та ув’язнені жінки. Після Служби Божої відбулося освячення плодів для в'язнів.

На подвір'ї установи, де розташована молитовна каплиця також відбулося освячення плодів для працівників установи. З нагоди свята о.Арсен привітав пенітенціаріїв та побажав їм щодня шукати переображення власної душі через спілкування з Богом та приносити щедрі плоди життя у вірі. 

Фрукти для в’язнів було передано від вірян парафії Зіслання Святого Духа, від Мирянського Чину Св. Василія Великого, а також від Апостольства Матері Божої Покровительки доброї смерті з парафії Царя Христа м. Івано-Франківська.


6 серпня у державній установі "Львівська установа виконання покарань (№19)" відзначили свято Преображення Господнього. Капелан установи о. Олег Нестор провів урочисту літургію та здійснив освячення фруктів та овочів для всього персоналу.
          
Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар