Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 31 березня 2017 р.

Ще одна міжконфесійна група капеланів завершила програму спеціалізованого навчання

31 березня 2017 року в Інституті кримінально-виконавчої служби закінчився шостий тренінг для священників (капеланів), що проходив у межах співробітництва Міністерства юстиції України, Душпастирської ради та Інституту. Відповідно до закону про в’язничне капеланство протягом цього тижня з 28 до 31 березня відбувалася чергова ротація з навчання капеланів різних конфесій.

Підсумовуючи зазначений захід, із заключним словом виступила молодша наукова співробітниця  науково-дослідного центру з питань діяльності органів та установ ДКВС України Юлія Матвєєва. і вручила від імені Інституту капеланам сертифікати, які засвідчують, що священики пройшли спеціалізоване курсове навчання священнослужителів в обсязі 32 академічних годин. Серед інших капеланів документ отримав священик УГКЦ о. Юрій Стронянський.

Капеланів вразила щирість і компетентність викладачів Інституту. Вони висловили вдячність та повагу за великий вклад у капеланське служіння, а також побажали процвітання Інституту, Божої благодаті всім викладачам і плідного співробітництва у майбутньому.

ІКВС

Немає коментарів:

Дописати коментар