Шукати в цьому блозі

вівторок, 16 квітня 2019 р.

Працівники Державної установи з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції взяли участь у Хресній ході в Тернополі

14 квітня вулицями Тернополя пройшла велелюдна Хресна дорога, яку очолив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василій (Семенюк), єпископ-помічник Теодор (Мартинюк) та біля 150 священиків. На цьогорічній Хресній ході розважали над ділами милосердя, молилися за мир в Україні. Священики несли копію чудотворної ікони Розп'яття Спасителя із Зарваниці, яку 29 березня у Ватикані в базиліці Святого Петра поблагословив Святіший Отець Франциск, Папа Римський.

Працівники Державної установи з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції (Збаразької ВК №63), на чолі з в’язничним капеланом отцем Омеляном Колодчаком і начальником установи Андрієм Макаром несли хреста VI стацію «Вероніка із любові обтирає Ісусові лице». На ній розважали про діло милосердя «Ув’язненого відвідати», співчуття і турботу про тих, хто особливо потребує підтримки і опіки і молилися за всіх засуджених і працівників установи.

Світлини події

Надія Тхір

Немає коментарів:

Дописати коментар