Шукати в цьому блозі

понеділок, 17 лютого 2020 р.

Виїзне засідання правління Української міжконфесійної християнської місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі»

Виїзне засідання правління Української міжконфесійної християнської місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі» відбудеться у  м. Львів 25-26 лютого 2019 року                                                                          

Порядок денний

25 лютого 2019 року

Пропонується з 10:00 до 12:30 проведення заходу у приміщенні ДУ «Львівський слідчий ізолятор». З 14:00 до 16:30 у приміщеннях для нарад Західного МРУ з питань виконання кримінальних покарань і пробації.

1.             Молитва.

2.             Представлення присутніх.

3.             Представлення матеріалів Круглого столу на тему «Пастирська опіка для персоналу пенітенціарної системи», що відбувся в Адміністрації Державної кримінально-виконавої служби Міністерства юстиції 29 листопада 2018 року.

4.             Обговорення існуючої практики залучення душпастирів різних конфесій до праці для потреб персоналу.

Обід (у місті), перехід до приміщення Управління

5.             Обговорення можливості участі капеланів, у плані спеціальної підготовки, у заходах профілактики професійної деформації і професійного вигорання персоналу ДКВС.

6.             Огляд пропозицій щодо заходів душпастирської опіки персоналу ДКВС у часі поза безпосереднім виконанням ними службових обов’язків.

7.             Формування позиції християнських Церков у Душпастирській раді при Міністерстві юстиції щодо створення під час пенітенціарної реформи перспектив підвищення престижності професії службовця ДКВС.

8.             Спільні заходи Місії.

Різне



26 лютого 2019 року

«Душпастирська опіка різних категорій в’язнів»

Круглий стіл у приміщенні для нарад Західного МРУ з питань виконання кримінальних покарань і пробації.

10:00 – 12:30

-          Категорії в’язнів, специфіка режиму та безпеки.

-          Організація пастирської опіки та духовно-просвітницьких заходів у закладах попереднього ув’язнення й в установах виконання покарань.

-          Заходи соціальної адаптації в межах установи виконання покарань, слідчого ізолятора та підготовка до звільнення із залученням релігійних організацій.

-          Особливості супроводу неповнолітніх .

13:00 обід

14:00 – 15:00 Підсумки і пропозиції з тематики круглого столу.

Немає коментарів:

Дописати коментар