Шукати в цьому блозі

четвер, 9 липня 2020 р.

Онлайн зустріч із вихованцями Ковельської колонії

9 липня 2020 року, київські студенти разом з о. Ярославом Павлюком, Головою Центру Академічного душпастирства, та волонтером Василем Возняком провели онлайн зустріч із вихованцями Ковельської колонії.


Зустріч присвячувалася темі: «Таємниця чоловічої душі», – на основі книги Джона Елдреджа «Дике серце. Таємниця чоловічої душі». Розпочав її о. Ярослав, у своєму вступному слові священник закликав пригадати мрії, які ми мали в дитинстві. «В дитинстві кожен з нас мріяв бути героєм, здійснити відважні вчинки, але коли ми стаємо дорослими ми втрачаємо дух пригоди. Як наслідок ми не маємо відваги, жити за покликом серця і реалізувати ту унікальну місію, яку приготував нам Господь». Внаслідок пандемії Covid 19 студенти не мають можливості відвідати хлопців особисто, тому спілкувались онлайн. Опісля, кожен учасник волонтерської групи розповідав, що заважає чоловікам жити за покликом серця спираючись на книгу Джона Елдреджа. По завершенню представлення теми відбулось обговорення зустрічі кожен з хлопців ділився, що його торкнуло найбільше.

Самі волонтери так розповідають про зустріч: «Зустріч була особливою, адже відбувалася в онлайн форматі. Але, попри це, хлопці були відкритими, це відчувалося навіть через екрани наших смартфонів. Я сподіваюсь, що ми змогли донести до них те, що мали на меті та допомогли їм у пошуку відповідей на їхні запитання». – Софія Суха.

«Через карантин тепер до хлопців не приїжджають волонтери. Було помітно що їм справді цікаво зустрітися з нами у форматі zoom-конференції, а ми старались не перетворити це у лекцію і відповісти на їхні іноді каверзні запитання», – Софія Дунець.

Джерело - Прес-служба Київської Архиєпархії

Немає коментарів:

Дописати коментар