Шукати в цьому блозі

суботу, 15 серпня 2020 р.

У Ковельській виховній колонії завершився 12-й сезон "Козацького гарту"

У п'ятницю, 14 серпня 2020 року, на майданчику Ковельської виховної колонії для неповнолітніх відбулося свято у національно-патріотичних традиціях – “Козацький гарт”. У підготовці цієї традиційної події взяли участь монахи Чину Найсвятішого Ізбавителя, настоятелі ковельського храму Блаж. Миколая Чарнецького, що регулярно опікуються юнаками колонії. 

З огляду на обмежувальні заходи, пов'язані з карантином, свято було організовано дистанційним способом. Ієромонах Михайло Гасяк й волонтери передали адміністрації установи положення про змагання, грамоти й призи. У суддівстві брали участь працівники виховної колонії.

Дякуємо жертводавцям і волонтерам, а також керівництву Ковельської ВК, які радо відгукнулись на ідею провести спортивне свято для дітей. Хлопці отримали багато позитивних емоцій від весело проведеного часу.







З ініціативи Пенітенціарного душпастирства УГКЦ традиція проведення "Козацького гарту" зародилась у Прилуцькій виховній колонії влітку 2008 року й відтоді поширилася на підліткові виховні установи у містах Самборі, Бережанах, Кременчуці й у Ковелі Головний задум організаторів змагань - перемога над кримінальними звичаями та плекання духовних і моральних традицій українського козацтва. 

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар