Шукати в цьому блозі

понеділок, 22 серпня 2022 р.

У ФРАНКІВСЬКУ ПЕНІТЕНЦІАРІЇ ТА В’ЯЗНІ СВЯТКУВАЛИ ПРАЗНИК ПРЕОБРАЖЕННЯ



У п’ятницю, 19 серпня, в Івано-Франківській установі виконання покарань №12 відбулася спільна молитва з нагоди празника Переображення Господнього. Службу Божу для осіб, позбавлених волі, відслужив о.Арсен Панчак, в’язничний капелан та сотрудник храму Зіслання Святого Духа УГКЦ, що в м. Івано-Франківськ

У Божественній Літургії взяли участь засуджені відділення господарського обслуговування та ув’язнені жінки. Після Служби Божої для них відбулося освячення плодів.

Згодом, на подвір’ї установи, де розташована молитовна каплиця, відбулося освячення плодів для працівників установи.


З нагоди свята о. Арсен привітав пенітенціаріїв та побажав їм щодня шукати преображення власної душі через спілкування з Богом, а також приносити щедрі плоди життя у вірі. Фрукти для в’язнів передали віряни парафії Зіслання Святого Духа, а також від представників громадсько-християнського руху “Клич”.

Дякуємо усім волонтерам, зокрема представникам Мирянського Чину Св. Василія Великого, а також Апостольству Матері Божої Покровительки доброї смерті, зокрема, с. Даниїлі Почтар з парафії Царя Христа м. Івано-Франківська за сприяння у придбанні фруктів для засуджених. Нехай Господь щедро благословить усіх доброчинців! — висловили вдячність священнослужителі.

Христина Савчин

Немає коментарів:

Дописати коментар