Шукати в цьому блозі

суботу, 3 вересня 2022 р.

Відбувся XIV сезон «Козацького гарту» у виховній колонії для неповнолітніх

01 вересня 2022 року у Державну установу «Кременчуцька виховна колонія» року завітали представники  країнської Міжконфесійної Християнської Місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі». Цього дня відбувалася урочиста церемонія свята початку нового навчального року, а також відбувся XIV сезон «Козацького гарту». Призи й подарунки були придбані коштами доброчинців. 

Сприянням керівництва та участю працівників установи подія дала її учасникам найкращі емоційні спогади.

Програма свята включала випробовування, в яких юнакам необхідно було проявити силу, спритність, швидкість, витривалість та спеціальні вміння з ігрових видів спорту. До кола завдань входив також  конкурс козацької пісні та бліц-вікторина з історії козацтва. У змаганні взяли участь 30 вихованців.

Арбітраж та суддівство свята козацької звитяги забезпечували предсавники Місії та працівники установи. Юнаки, що брали участь у святі, показали не тільки чудові спортивні результати, а й проявили гарні творчі здібності та знання української минувшини.

За результатами змагань, перемогу здобула команда 1-го відділення. Її учасники набрали найбільшу кількість балів, а тому отримали почесні грамоти «За витривалість, старанність, дружність, взаємоповагу, проявлені під час випробовувань». Також кожен з учасників 2-го відділення отримав грамоти другого ступеня. Призи – спортивний інвентар для кожної з команд були передані на церемонії закриття спортивного свята.




























Окрім того гості відвідали кімнату творчості й побачили здобутки неповнолітніх вихованців, які далися копвткою працею педагогів Кременчуцької виховної колонії. Про найновіші роботи юнаків розповідала Тетяна Пустовіт. Гостей вразила якість виконання робіт, їх різноманітність та творчий підхід. 

Немає коментарів:

Дописати коментар