Шукати в цьому блозі

понеділок, 23 вересня 2024 р.

Триває пенітенціарна практика семінаристів КТДС

 20 вересня 2024 року, в рамках душпастирської практики, відбувся візит випускників Київської Трьохсвятительської семінарії до Державної установи "Київський слідчий ізолятор".

В рамках душпастирської практики з в'язничного служіння семінаристи-випускники духовної семінарії ознайомилися з історією слідчого ізолятора, побутовими умовами утримування в'язнів, з функціонуванням пастирської опіки у слідчому ізоляторі. Супроводили майбутніх священиків під час перебування у закладі офіцери сектору соціально-виховної та психологічної служби. Вони відповіли на питання щодо в'язнів різних категорій та норм режиму і безпеки, а також заходів психологічного супроводу.

Для братів досвід відвідування пенітенціарної установи стався уперше. Під час зустрічі семінаристів з неповнолітніми відбувся щирий діалог про покликання й віру. Юнаки 15 - 17 років пережили час живого спілкування та ділення думками. Під час візиту супроводив зустріч протоієрей Костянтин Пантелей, керівник Відділу Куріїі УГКЦ з душпастирства у пенітенціарній системі України. У практичному досвіді крок за кроком брати семінаристи відкривають багатоманітні грані священничого служіння, усе багатство місії християн у сучасному світі.

Світлини

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар