Шукати в цьому блозі

суботу, 19 квітня 2014 р.

Воскресіння Христове у в'язниці.

З нагоди Світлого Свята Воскресіння Христового у Київському слідчому ізоляторі та у Бучанській виправній колонії № 85 Управління Державної пенітенціарної служби України у Києві та Київській області проведені урочисті заходи і святкові богослужіння. Великий Піст – це час особливого чування, молитви, який має належним чином приготовляти нас до світлого торжества Воскресіння. Радість Пасхи прийшла також у ці похмурі стіни, до наших засмучених братів і сестер, які переходять через складні життєві випробовування. З пасхальними гостинцями від вірян УГКЦ приходять капелани до в’язнів, щоб знову і знову відродити в них надію. Ми мусимо розуміти, що одні проходять випробовування цілком співмірні з характером вчинених злочинів. Але деякі накладені терпіння значно перевищують поняття невідворотної справедливості, або й є справжнім беззаконням. Тому наша участь у долях наших громадян за мурами пенітенціарних установ має будити нас і спонукати до змін особистого і суспільного життя.

20.04.2014 р., у рамках акції «Великодній кошик в’язням», було роздано 746 пасок у Київському слідчому ізоляторі (привітання з Великоднем господарська обслуга, неповнолітні, хвору санчастині, чоловіки 5 камер по 24 особи), а відтак у лікарні та у дисциплінарному ізоляторі Бучанської виправної колонії № 85 - 20.04.2014 р.


Всього протягом здійснення акції паски отримали тисяча тридцять осіб. Також було передано один комплект дитячої гігієни для новонародженої дівчинки, що знаходиться разом зі своєю матір'ю.

Немає коментарів:

Дописати коментар