Шукати в цьому блозі

четвер, 25 грудня 2014 р.

В Киїському СІЗО проведено захід з персоналом щодо профілактики самогубств.

10 грудня 2014 року в Київському слідчому ізоляторі управління ДПтС України в м. Києві та Київській області проведений захід щодо профілактики самогубств серед особового складу. 

Із привітальним словом до персоналу слідчого ізолятора звернувся начальник відділу по роботі з персоналом Ю.Тимошенко, який поінформував присутніх про вражаючі випадки із співробітниками Державної Пенітенціарної служби України, які мали місце у поточному році та закликав всіх поважати і цінувати загальнолюдські цінності, відроджувати християнські традиції, замислитись над своїм життям, проаналізувати його та поставити перед собою мету і послідовно досягати її. Особлива увага зверталася на підтримку теплих родинних стосунків, повагу до колег, оточуючих, та саме головне – до свого життя. 

На даний захід було запрошено представника Української Греко-Католицької Церкви сестру Василію, яка звернулася до присутніх з проповіддю про цінність людського життя на тему «Самогубство – злочин проти Творця». 

«Підвищення значення християнських традицій у духовному вихованні співробітників кримінально-виконавчої служби, формування у них терпимості та поваги до релігійних поглядів, обрядів та звичаїв свого та інших народів, цінність кожної особистості, являється пріоритетним напрямком діяльності керівництва Відділу УГКЦ з душпасторства у пенітенціарній системі» - наголосила сестра Василія. 

По закінченню заходу працівники установи подякували організаторам заходу та висловили бажання щодо регулярного проведення подібних зустрічей та збільшення кола учасників. 

Прес-служба управління ДПтС України в м. Києві та Київській області.

Немає коментарів:

Дописати коментар