Шукати в цьому блозі

вівторок, 26 травня 2015 р.

На Харківщині відбувається спільне виїзне засідання Української Міжконфесійної Християнської Місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі».

26 травня 2015 року на базі музею ім. А.С. Макаренка та Курязької виховної колонії управління ДПтС України в Харківській області розпочалось спільне виїзне засідання Української Міжконфесійної Християнської Місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі», в якому взяли участь члени правління Місії, начальник управління соціально-психологічної роботи із засудженими апарату ДПтС України Ігор Андрушко та начальник управління ДПтС України в Харківській області генерал-майор внутрішньої служби Олександр Крикушенко.

В ході засідання було обговорено питання реалізації права засуджених на свободу віросповідання та Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання діяльності священнослужителів (капеланів) в органах і установах, що належать до сфери управління Державної пенітенціарної служби України».


По закінченню пленарних засідань учасники відвідали установу та ознайомились із умовами відбування покарання вихованців.

Сайт ДПтС України.

Немає коментарів:

Дописати коментар