Шукати в цьому блозі

четвер, 15 жовтня 2015 р.

Покровські відвідини в'язнів.

14 жовтня 2015 року волонтерки парафії Св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі Ореста Цибрівська і Ганна Кострова відвідали жінок, утримуваних у Київському слідчому ізоляторі. Від парафіальної служби милосердя вони передали теплий одяг. Окрім того для профілактики інфекційних і простудних захворювань ув'язнені жінки отримали корінь імбиру.

Цього ж дня о. Костянтин Пантелей відвідав хворих в'язнів з міжобласної лікарні ДПтС у Бучанській виправній колонії № 85.

У Личаківській виправній колонії №30 є наша капличка, присвячена Покрову Пресвятої Богородиці. 
Цієї суботи, 17 жовтня, ми святкували наше храмове свято. Божественну Літургію очолив о. Віталій Назар, редемпторист. У своїй проповіді о. Віталій нагадав нашим ув’язненим про те, що Марія є нашою матір’ю, котра любить нас ніжною материнською любов’ю і готова усіх прихистити.

Cерце раділо тому, що багато наших ув’язнених приступило до Св. Причастя. Наша

Небесна Ненька усіх огортає своїм святим омофором. Не забуває вона і про своїх убогих дітей. На завершення Літургії було посвячення ікони Покрови Пресвятої Богородиці, мирування та окроплення свяченою водою усіх присутніх. Щоб радість була повною, ми організували нашим в’язням «солодкий стіл».

Віримо, що Пречиста Діва має їх в своїй опіці. «Радуйся, Радосте наша, покрий нас від усякого зла чесним Твоїм омофором!»
бр. Євген Антонишин, редемпторист

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ.

Немає коментарів:

Дописати коментар