Шукати в цьому блозі

вівторок, 19 січня 2016 р.

Капелани привітали зі святом Просвіщення службовців пенітенціарної служби та ув'язнених.

Служіння у Львові.


Капелан Львівської Архиєпархії о. Тарас Мирка разом з монахами редемптористами провів богоявленські богослуження
у Львівському слідчому ізоляторі та у Львівській виправній колонії №30, куди завітали ми в сам день Різдва - 7 січня 2016 року. Святкова Літургія згуртувала нас довкола малого Ісуса, нагадуючи нам – Він любить та обіймає усіх нас. 

Опісля, спільно поколядувавши, ми пригостили наших хлопців солодкими гостинцями – пампухами та желе.


Христос Рождається в цей час,

Щоб любити й спасти усіх нас,

Тож прославляймо Його повсякчас!

Служіння на Тернопільщині.



Свято Хрещення Господнього відзначили в установах виконання покарань управління ДПтС України в Тернопільській області.

З нагоди великого християнського свята Водохреща співробітники управління ДПтС 

У молитовних кімнатах Копичинської виправної колонії (№ 112) священнослужителі Української Греко-Католицької Церкви провели богослужіння та освячення води. Після чого засуджені мали змогу взяти освячену воду із собою до відділень.
Святкові богослужіння відбулися у Чортківській установі виконання покарань (№ 26). 19 січня 2016 року капеланом установи Євгеном Гаврилишином відправлено святкове богослужіння та освячено воду у церкві Святого Апостола і Євангелиста Івана, яка розміщена на території установи. Під час богослужіння співробітники та засуджені установи мали змогу помолитися за свою долю, за своїх рідних та близьких.

Священнослужителі на завершення окропили освяченою водою службові кабінети персоналу, пройшлися по житлових приміщеннях де утримуються ув’язнені та засуджені.


За матеріалами прес-служби Управління ДПтС України в Тернопільській області


Служіння у Києві.

19 січня 2016 року, у свято Просвіщення (Богоявлення), у Києві на Аскольдовій Могилі традиційно освячують воду для вірян. Не забувають і про в'язнів. Відвідини в'язнів у Київському слідчому ізоляторі та у відомчій лікарні на території ВК № 85 з хрещенською водою супроводжувалося проповіддю і благословенням. Особливо цього дня чекають хворі в'язні, що знаходяться на лікуванні. Окрім свяченої води вони отримали саморобні поштівки, виготовлені дітьми в недільній школі. Їх передала громада при монастирі Св. Василія Великого у Києві. Благословення хрещенською водою прийняли також пенітенціарії.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ.

Немає коментарів:

Дописати коментар