Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

Представник Душпастирської ради при ДПтС України висловив солідарність Церков щодо захисту прав персоналу пенітенціарної служби та необхідність обговорення пенітенціарної реформи.

19 лютого 2016 року у Львові проходило регіональне засідання Національної профспілки персоналу пенітенціарної служби України, на якому відбулося обговорення необхідності захисту прав персоналу пенітенціарної служби у часі здійснення пенітенціарної реформиПротоієрей Костянтин Пантелей від імені Душпастирської ради при Державній пенітенціарній службі України висловив солідарність із справедливими вимогами до уряду щодо зміни ставлення до персоналу ДПтС.


З огляду на дні національної жалоби, коли вшановується пам'ять загиблих 18 - 20 лютого 2014 року під час громадянського протесту проти беззаконь влади, а також пам'яті поляглих захисників Батьківщини під Дебальцевим, засідання розпочалося із заупокійної молитви. На семінарі-нараді Голова профспілки Олег Андрієнко наголосив на відповідальності керівників місцевих профспілкових осередків за забезпечення соціально-правового захисту людей. Це стосується працюючих в органах і установах Державної пенітенціарної служби і тих, на кого, нажаль, очікують масштабні скорочення. 

"Тема пенітенціарної служби - незрозуміла суспільству, - зазначив о. Костянтин, - певен, необхідно створити соціальний ролик, який пояснить суть і покликання пенітенціарної служби, покаже особу пенітенціарія. Це сприятиме дозріванню громадської думки. Над цим треба працювати."

Немає коментарів:

Дописати коментар