Шукати в цьому блозі

вівторок, 18 жовтня 2016 р.

Щорічне навчання в'язничних капеланів

16-20 жовтня 2016 року відбулися щорічні навчання в'язничних капеланів. Зустріч постійно вписана в розклад занять як надзвичайно важливого проекту, спрямованого на зміцнення процесу реабілітації в польських в'язницях.

У тренінгу взяли участь Заступник генерального директора Пенітенціарної служби, полковник Єжи Копець, Головний капелан в'язниць о. д-р Павел Войтас, директор Навчально-методичного Управління Яцек Павлович, представники Центрального апарату в'язничної служби у Варшаві і капелани, що здійснюють допомогу в тюрмах і центрах утримання під вартою. Розвиток Пенітенціарного душпастирства УГКЦ представили чотири капелани о. Арсен Панчак, о. Василь Сливоцький, о. Олексій Куйбіда, о. Микола Бердник.

Під час навчання мвященики зосередилися на презентаці моделювання конкретних обставин ув'язнення у житті осіб, позбавлених волі, та інших внутрішніх відносин, що переважають в тюремному співтоваристві, щоб зміцнити відносини соціально прийняті серед засуджених. Представники CZSW у Варшаві, щоб обговорити поточні питання і теми первинних підрозділів пенітенціарної системи безпеки.


Пастирська діяльність є дуже важливим елементом методичних, аналітичних та духовної підтримки реабілітаційних заходів для осіб, позбавлених волі. Це форма додаткової роботи по зміні ставлення ув'язнених, прийнятих Пенітенціарної служби.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ.

Немає коментарів:

Дописати коментар