Шукати в цьому блозі

середу, 30 грудня 2020 р.

Вихованці відвідали віртуальну галерею експозиції

30 грудня 2020 року співробітники та вихованці державної установи «Кременчуцька виховна колонія» долучились до оцінювання експонатів, представлених на Всеукраїнському конкурсі образотворчого мистецтва в’язнів «Покликані до свободи».

Конкурс проводиться Відділом Української Греко-Католицької Церкви з душпастирства у пенітенціарній системі України у співпраці з Державним Департаментом з питань виконання кримінальних покарань та Благодійним фондом «Карітас-Київ». Для загального доступу створено «Віртуальну галерею», де представлені твори конкурсу. Вперше організатори створили можливість всім бажаючим прийняти участь в оцінюванні представлених експонатів, висловити свою думку та адресувати автору обраної експозиції щиросердечне побажання. Кожен допис буде доданий до особистої книги відгуків автора експозиції. Він зможе прочитати його незабаром після отримання у свої руки.


«Тож вихованці разом з вчителями вкотре завітали до Віртуальної галереї та поділилися своїми враженнями від мистецьких робіт. Сьогодні 15 відгуків направлено організаторам», - зазначив начальник колонії Олександр Сайко.

заступник начальника Державної установи "Кременчуцька виховна колонія" з соціально-виховної та психологічної роботи

Немає коментарів:

Дописати коментар