Шукати в цьому блозі

неділю, 6 грудня 2020 р.

Вихованці Кременчуцької колонії для неповнолітніх стежили за подією відкриття експозиції

В неділю 6 грудня 2020 року юнаки залюбки «завітали» на відкриття виставки, з інтересом розглянули творчі роботи експозиції. Знайшли і свої, над якими працювали з літа поточного року, це роботи в техніці вишивка бісером: «Мрії» та «Освічення».

Про те, як проходила церемонія відкриття експозиції "Покликані до свободи" вихованці Кременчуцької колонії для неповнолітніх дізналися за посередництвом Живого ТБ. Вихованці побачили твори, які надіслали на виставку, в кадрах сюжету. Вони очікують на завершення конкурсу та проголошення результатів про переможців і призерів. У часі підготовки творчих робіт Артема Демиха і Дмитра Жиліна супроводжувала талановитий педагог Тетяна Пустовіт.



Всеукраїнський конкурс творчих робіт підтриманий Державним Департаментом з питань виконання кримінальних покарань за  ініціативи керівника Відділу Української Греко-Католицької Церкви з душпастирства у пенітенціарній системі України протоієрея Костянтина Пантелея, спільно з Благодійним фондом «Карітас-Київ». Присвячений 30-річчю відновлення в’язничного служіння та Міжнародному дню волонтерів. Серед представлених робіт є також твори живопису з інших країн. Тематика, техніка і художній рівень експонатів − різний, але вони об'єднані одним – свободою.


Олена Удовицька
СВПР Кременчуцької виховної колонії.

Немає коментарів:

Дописати коментар