Шукати в цьому блозі

четвер, 22 квітня 2021 р.

Анонс програми до ювілею 30-ліття в'язничного капеланства УГКЦ

В Лазареву суботу увечері 24 квітня 2021 року очікуємо на прем'єру програми, присвяченої Тридцятиріччю відновлення в'язничного капеланського служіння УГКЦ.


Відділ Патріаршої курії УГКЦ з душпастирства у пенітенціарній системі України запрошує всіх долучитися до служіння потребуючим. Участь у пенітенціарному служінні УГКЦ беруть священики, семінаристи, монахи й миряни. Головними напрямками служіння є проповідь, катехизація, уділення Святих Таїнств, сприяння у підтримці зв'язків із родиною та соціальна допомога.

Детальніше про все це можна дізнатись в анонсованій програмі. Пенітенціарне душпастирство Української Греко-Католицької Церкви на порозі офіційного впровадження капеланства в Україні. У справі повернення громадян до суспільного життя Церква ефективно співпрацює і засвідчує живу солідарність з представниками Державної кримінально-виконавчої служби України, що виконують свій обов'язок сумлінно та з належним дотриманням прав людини. Церква закликає усіх нас служити тим людям, що знаходяться у гірких обставинах. Господь був особливо уважний до найбільш нужденних, із якими ототожнював Себе. В'язні -- люди у великій духовній потребі. Для нас, християн, мають бути пересторогою слова Христа: «Я був у темниці, і ви не відвідали Мене» (Mт. 25).


#pressugcc ЖИВЕ телебачення Zhyve.tv #Українська_Греко_Католицька_Церква #Телебачення_УГКЦ #Живе_телебачення #УГКЦ_трансляції #Живе_ТБ #УГКЦ_наживо #Zhyvetv

Немає коментарів:

Дописати коментар