Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 20 серпня 2021 р.

Свято Спаса у Кременчуцькій виховній колонії для неповнолітніх

19 серпня 2021 року Капелан о. Роман Атаман у Свято Переображення Господнього відвідав в'язнів у Кременчуцькій виховній колонії для неповнолітніх. Після чину благословення й освячення плодів він проповідував юнакам про зміст Свята та його духовне значення для віруючої людини. 

Для хлопців коштом доброчинців було придбано 20 літрів меду та близько 50 кг яблук і груш. Найактивнішу участь у проведенні збірки для купівлі меду і плодів взяли доброчинці з Київської Архиєпархії УГКЦ. Для вихованців було відправлено Чин малого освячення води та благословення плодів і меду. У проповіді до вихованців і персоналу о. Роман сказав: "Намагаймося жити так, щоб наше життя принесло Господеві милі плоди на прославу Його імені та на спасення наших душ! Наше покликання - освячення нашого життя, що здійснюється силою Бога у нашому серці. Він його очищає і перемінює Святим Своїм Духом та сповнює милосердям, яке чинить нас гідними Неба!"






Учасники нещодавнього спортивного свята "Козацький гарт - 2021" поспілкувалися з духовним наставником і розповіли про новини життя та свої плани.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар