Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 24 березня 2023 р.

Незабаром відбудеться освячення каплиці в Одеській колонії

Зусиллями добродіїв та за підтримки керівництва установи проходять оздоблювальні роботи й незабаром відбудеться освячення каплиці в Одеській колонії № 14. 

"З благословення Преосвященного Кир Михаїла Бубнія та за підтримки жертводавців, в Одесі завершили ремонт каплиці Святого Миколая Чудотворця Української Греко-Католицької Церкви в ОВК 14, яка допоможе в'язням знайти шлях до Бога і Його Царства.

Велика подяка о. Михайлові Бойку з Болонії, який допоміг зробити ремонт приміщення. Пану Олександрові Кобцю, який допоміг нам придбати плитку. Нашому владиці Кир Михайлу Бубнію та економу о. Миколі Слободяну  за церковну атрибутику.

Пані Ірині за пожертви та молитовники. Отцю Дмитрові Белею з м. Умань, за Престіл. Отцю Миколаю Добруцькому за красиві підсвічники та фелон. Та всім, всім, хто долучився молитовно! Нехай Всемилостивий Господь благословить Вас за добрі діла Милосердя!" - повідомив капелан о. Юрій Стронянський.



В'язничне душпастирство в Одеському Екзархаті зазнало змін. Після початку повномасштабного вторгнення московії 24 лютого 2022 року 10 установ виконання покарань та слідчих ізоляторів опинилися на окупованій території разом із понад 3 тис. в'язнів. Зокрема постраждав і Південний регіон: Північна ВК-90; Дар'ївська ВК-10, Голопристанська ВК-7 Херсонський СІЗО. З огляду на це капелан Дар'ївської ВК №10 о. Юрій Стронянський переїхав в Одесу, де й продовжив служіння. 

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар