Шукати в цьому блозі

неділю, 29 березня 2015 р.

У Львові в'язні молилися Хресну дорогу.

Кожен, хто з Києва подорожував до Львова залізницею, щоразу за кілька хвилин до прибуття на головний вірець проїджджав цю колонію по вул. Шевченка, огороджену великими мурами. Там відбувають покарання чоловіки, що неодоразово засуджені до відбуття покарання за колючим дротом. Від давна душпастирюють там монахи-редемтористи Львівської провінції Найсвятішого Ізбавителя.
 
27, 28 березня всі охочі в'язні взяли участь у великопісних реколекціях, які проводив о.Йоан, ЧСВВ. У П'яту Неділю Великого Посту 29 березня 2015 року ув’язнені Личаківської ВК-30 мали нагоду роздумувати над стаціями Хресної Дороги, яку молились спільно з братами та сестрами Редемптористками. Зворушені погляди учасників та слова вдячності є найкращим свідченням того, що Господь діє в житті кожної людини, а кожне випробування, кожне падіння є нагодою для того, щоб підніматися і йти далі, до Воскресіння. Хресну дорогу проводили сестри Оксана Пелех, Ірина Горланова та Юстина Дубіль та брати Іван Павликівський та Анатолій Качалаба.
 
Великий Піст – час роздумів і творення добрих діл, час суму над своїми гріхами та радісного очікування Христового Воскресіння. Традиційно в цей час ми роздумуємо над терпінням Спасителя, який знає наші проблеми і розчарування, і немає на землі випробування, якого б не пережив сам Господь.
Брат Іван
 
сестра Оксана (Пелех)
 
брат Анатолій (Качалаба)
 

Немає коментарів:

Дописати коментар