Шукати в цьому блозі

суботу, 5 листопада 2016 р.

Завершилося навчання чергової міжконфесійної групи в'язничних капеланів в Інституті кримінально-виконавчої служби

4 листопада 2016 року в Інституті кримінально-виконавчої служби закінчився тренінг для священників (капеланів), що проходив у межах співробітництва Державної пенітенціарної служби України, Душпастирської ради та Інституту. Це була вже четверта група капеланів, які пройшли тренінгові навчання. 
Загалом навчання пройшли 125 майбутніх капелана, котрі будуть працювати із засудженими. Священникам (капеланам) були вручені від імені Інституту сертифікати, які засвідчують, що священики пройшли спеціалізоване курсове навчання священнослужителів Української міжконфесійної християнської місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі» в обсязі 32 аудиторних годин, що проходило з 1 по 4 листопада 2016 року. Від Української Греко-Католицької Церкви у цій ротації отримали сертифікати брат Левко Фльорко і о. Андрій Дутчак.
Капеланів вразила щирість і компетентність викладачів Інституту. Вони висловили вдячність та повагу за великий вклад у капеланське служіння, а також побажали процвітання Інституту, Божої благодаті всім викладачам і плідного співробітництва у майбутньому.

Немає коментарів:

Дописати коментар