Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 11 листопада 2016 р.

Представники Церков взяли участь у круглому столі на тему: «Актуальні проблеми кримінального права та процесу і практики їх застосування»

10 листопада 2016 року пердставники Церков, що входять до Душпастирської ради при центральному органі Міністерства юстиції для управління пенітенціарною системою України взяли участь  круглому столі на тему: «Актуальні проблеми кримінального права та процесу і практики їх застосування», який був присвячений Міжнародному дню науки. 

Подія відбувалася в Інституті кримінально-виконавчої служби й була організована кафедрою кримінального права, процесу та кримінології. Учасниками заходу стали відомі науковці в галузі кримінального права, процесу, кримінології, кримінально-виконавчого права  та практичні працівники різних правоохоронних органів 22 навчальних закладів України та інших установ.

Роботу круглого столу відкрила завідувач кафедри кримінального права, процесу та кримінології, к.ю.н., доцент Оксана Стеблинська, яка привітала учасників конференції і представила учасників. З вітальним словом до учасників круглого столу звернулися: начальник Інституту кримінально-виконавчої служби, генерал-майор внутрішньої служби, доктор юридичних наук, доцент Євген Бараш та начальник Науково-дослідного центру з питань діяльності органів і установ ДПтС України Інституту кримінально-виконавчої служби, доктор наук з державного управління, доцент Надія Калашник.


Після привітання було встановлено Інтернет-зв’язок з проректором з наукової роботи Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка  д.ю.н., професором Карчевським М. В., який за допомогою інтернет-платформи презентував свою доповідь і презентацію на тему: «Антикризові вектори кримінально-правового регулювання в Україні».

До участі  в обговоренні питань круглого столу були запрошені: керівник Відділу Курії УГКЦ з душпастирства в пенітенціарній системі України Протоієрей Костянтин Пантелей, виконавчий директор Української Християнської міжконфесійної місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі» В’ячеслав Когут, доктор філософських наук священик Олег Шепітяк, магістр у сфері охорони здоров’я пастор Сергій Луцький.

Далі учасники круглого столу взяли участь у виступах у рамках засідання круглого столу. Цікавими стали доповіді завідувача кафедри криміналістики та судової медицини Національної академії внутрішніх справ, кандидата юридичних наук, доцента Самодіна А.В., доцента кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права Київського національного торговельно-економічного університету, кандидата юридичних наук, доцента Дорохіної Ю. А., доцента кафедри права факультету економіки і права Київського національного лінгвістичного університету, кандидата юридичних наук, доцента Киренко Сергія  Георгійовича, викладача циклу загальноправових дисциплін Дніпровського училища професійної підготовки персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України Мицька Олександр Іванович а також курсантів та слухачів магістратури Харківського національного університету внутрішніх справ: Бульби Ірини Валеріївни, Галагана Владислава Вадимовича, Леочко Валерії Віталіївни, які викликали дискусію серед учасників круглого столу.

Пенітенціарне душпастиртсво УГКЦ
Світлини сайту ІКВС

Немає коментарів:

Дописати коментар