Шукати в цьому блозі

понеділок, 13 листопада 2017 р.

У Києві триває душпастирська практика семінаристів

















В рамках душпастирської практики з пенітенціарії семінаристи-випускники з Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ  пройшли семінар Пенітенціарна психологія з Тамарою Кушніровою.

"Проходимо в Київська Трьохсвятительська духовна семінарія УГКЦ пасторально-педагогічну практику. Сьогодні о. Костянтин Пантелей організував нам зустріч з психологом Тамарою Кушніровою.

Говорили про рефрму системи Державної пенітенціарної служби, про глибинну ідею каяття в пенітенціарній системі; про структуру особистості людини, її душу як об'єкт пенітенціарної психології та інше.

Чотиригодинна зустріч дала нам уявлення про пенітенціарну службу і породила багато запитань, а відповіді вже будемо шукати самі, чи - при наступних зустрічах.

Важливо переконатись, що в цій системі є люди, завдання яких перетинаються із служінням в'язничних капеланів: повернення людини до справжніх цінностей через сцілення душі, а відтак - її порятунок. Кожна людина має право на те, щоб покаятись і прийняти милосердя, навіть якщо мусить відбути довічне ув'язнення.


Вдячні Керівнику Відділу у справах душпастирства у пенітенціарній системі України Констянтину Пантелею за ряд цікавих зустрічей."

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар