Шукати в цьому блозі

неділю, 19 листопада 2017 р.

Молодь на благодійних танцях збирала кошти на навчання вихованців Прилуцької колонії у виші

19 листопада 2017 року спільнота "Виноградник" при Патріаршому Соборі УГКЦ запросила молодь на благодійні танці. На дозвіллі під час веселих розваг відбулася доброчинна акція. Загальна сума, яку зібрали - 11 000 грн. Кошти будуть направлені на оплату навчання чотриьох вихованців Приуцької колонії у Ніжинському педагогічному університеті. Це:

1. Андрій Бартош
2. Володимир Беребера
3. Валерій Овсієнко
4. Ігор Рожков

Хлопці вступили на дистанційну форму навчання за контрактом. Викладачі приїджатимуть на сесію в колонію. Після звільнення вони продовжать денну форму навчання в університеті. Їхньому рішенню складати ЗНО для здобуття вищої освіти посприяли волонтери з Ніжинського університету, запрошені на зустрічі з вихованцями для профорієнтації о. Романом Пушкою. Отець декілька років був капеланом колонії. 

У першу чергу хочемо подякувати ректору Київського кооперативного інституту бізнесу і права Тетяні Камінській за надання приміщення та легку співпрацю, Юлії Щербій та волонтерам, що організували подію, о. Костянтину Пантелею за молитву, якою розпочали захід, що розповів нам про хлопців, яким збирали кошти. Дякуємо за безпосередню участь і жертовність усім, хто прийшов та підтримав нашу подію. Атмосфера була дружня, танці запальні, а чай гарячий:).

Охочі можуть долучитися до збірки:
Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас-Київ»
Код ЄДРПОУ 21477781
Відділення № 8 у м. Києві ЦФ ПАТ «Кредобанк» МФО 325365 
р/р 2600008299143
З поміткою (призначення платежу): Благодійна пожертва на статутну діяльність
суми і час надходження на рахунок будуть висвітлені зі збереженням конфідеційності жертводавця. Звіт про використання коштів - по мірі сплати за навчання.

Волонтерка Романна

Немає коментарів:

Дописати коментар