Шукати в цьому блозі

вівторок, 22 січня 2019 р.

Робоча зустріч в державній установі "Центр пробації"

22 січня 2019 р. у Києві відбулася нарада з питання організації конференції «Партнерство релігійних організацій у супроводі суб’єктів пробації та реінтеграції колишніх в’язнів». У зустрічі взяли участь заступник Голови Душпастирської ради при Міністерстві юстиції України о. Костянтин Пантелей і керівництво Державної установи “Центр пробації” в особі директора пана Олега Янчука та його заступників.

На розширеному засіданні Душпастирської ради при Міністерстві юстиції 9 жовтня 2018 року, за участю керівництва Адміністрації ДКВС та Державної установи «Центр пробації», сторони ухвалили рішення провести ряд спільних подій. На прохання Душпастирської ради Адміністрація ДКВС погодилася посприяти проведенню у своєму приміщенні конференції «Партнерство релігійних організацій у програмах пробації для правопорушників та у соціальній реінтеграції в’язнів», за участю співробітників Управління соціально-виховної та психологічної роботи із засудженими Адміністрації ДКВС, Державної установи «Центр пробації» і науковців закладів підготовки кадрів пенітенціарної системи. 

Метою конференції є видання методичного посібника для ефективної взаємодії представників релігійних організацій з органами й установами Міністерства юстиції України у сфері діяльності досудової, наглядової і пенітенціарної пробації. Витрати, пов’язані з проведенням конференції та виданням посібника забезпечуються Душпастирською радою.

В результаті наради було прийнято рішення про створення робочої групи з підготовки конференції, до складу якої увійдуть експерти Державної установи «Центр пробації»,  Інституту Кримінально-виконавчої служби, Академії Державної пенітенціарної служби що фахово могли б долучитися до авторського колективу для розробки вищезгаданих методичних рекомендацій. Проведення конференції намічено на першу половину березня. Дата визначається.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар