Шукати в цьому блозі

четвер, 31 січня 2019 р.

В Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби триває підготовка до конференції

30 січня 2019 року у приміщенні Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби пройшла зустріч робочої групи з питань підготовки конференції «Партнерство релігійних організацій у супроводі суб’єктів пробації та реінтеграції колишніх в’язнів»

Участь у робочій групі взяли начальник Управління соціально-виховної та психологічної роботи Адміністрації ДКВС України Валерій Калівошко, заступник начальника управління Віталій Хведчук, заступник Голови Душпастирської ради при Міністерстві юстиції о. Костянтин Пантелей (УГКЦ), пастор В'ячеслав Когут (УЦХВЄ).

Під час зустрічі предметом обговорення стало питання залучення  практиків соціально-виховної та психологічної роботи із засудженими для опрацювання методичних вказівок щодо взаємодії з душпрастирськими структурами релігійних організацій. Така взаємодія спрямована на збереження корисних соціальних зв'язків, створення соціального простору в закладах попереднього ув'язнення і в установах виклонання покарань та на підготовку засуджених до звільнення. Усі ці питання є частинами діяльності в галузі пенітенцйіарної пробації, яка націлена на зменшення ризику рецедивів злочинності в осіб, які завершили свій термін покарання або були звільнені умовно-достроково.

Сторони погодили відповідальність за напрямки підготовки конференції та попередній регламент, який ляже в основу програми конференції.

Конференція відбуватиметься у березні 2019 року.

Пнеітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар