Шукати в цьому блозі

неділю, 17 лютого 2019 р.

Стрітенські відвідини в'язнів

У КИЇВСЬКОМУ СЛІДЧОМУ ІЗОЛЯТОРІ ТА В ЛІКАРНІ БВК-85


15 лютого 2019 року зі Стрітенням ув'язнених жінок, що утримуються у Лук'янівській слідчій в'язниці відвідав протоієрей Костянтин Пантелей. 


При нагоді візиту для ув'язнених матерів було передано комплекти дитячих підгузників для допомоги в догляді за немовлятами трьом ув'язненим матерям. Доброчинну допомогу було надана Добровільним товариством "Червоний Хрест України".

Цього самого дня о. Костянтин поблагословив в'язнів, які знаходяться на лікуванні у міжобласній лікарні пенітенціарної системи, що на території Бучанської виправної колонії.


СТРІТЕННЯ ГОСПОДНЄ У ЛЬВІВСЬКОМУ СЛІДЧОМУ ІЗОЛЯТОРІ



15 лютого, у день коли Церква відзначає свято Стрітення Господнє, в'язничний капелан Львівської Архиєпархії УГКЦ - отець Олег Нестор відвідав Установу виконання покарань 19 (Львівський слідчий ізолятор). 


Під час візиту, капелан разом із засудденими та працівникамии згаданої установи помолився Божественну Літургію. Опісля Літургії, священик поблагословив і окропив святою водою стрітенські свічки і усіх присутніх.



СТРІТЕНСЬКІ БОГОСЛУЖЕННЯ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМУ СЛІДЧОМУ ІЗОЛЯТОРІ

Стрітення Господнє молитовно відзначили в Івано-Франківській УВП №12
15 лютого Стрітення Господнє – одне з найбільших християнських свят, яке відзначається на 40-й день після Різдва Христового. Долучилися до відзначення Стрітення Господнього і засуджені установи виконання покарань №12 м.Івано-Франківська. Отець Василь Сливоцький, в'язничний душпастир та сотрудник храму Зіслання Святого Духа (м.Івано-Франківськ, вул. Коновальця 105) відслужив для ув'язнених святкову Службу Божу в молитовній каплиці установи, а на завершення спільної молитви відбулося благословення стрітенських свічок не лише для в'язнів, але й для працівників установи.


 Пенітенціарне душпастрство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар