Шукати в цьому блозі

четвер, 28 лютого 2019 р.

Проща начальників установ Західного МРУ з виконання кримінальних покарань до Зарваниці

28 лютого 2019 року відбулася проща до Зарваниці начальників установ Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції. 

На прощу прибули начальники установ з шести західних областей: Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львіської, Рівенської та Тернопільської на чолі з начальником Західного міжрегіонального управління – Михайлом Дзюдзем.

В Зарваниці учасників прощі привітав в’язничний капелан отець Омелян Колодчак і побажав їм відчути Божу присутність у Зарваниці і особливу опіку Матері Божої у їхньому житті і нелегкій праці. Після спільної молитви біля каплиці Матері Божої, військовий капелан отець Андрій Шалай провів екскурсію Духовним центром. Пройшовши Хресну дорогу пенітенціарії відвідали архітектурний комплекс «Український Єрусалим» і монастирську церкву і копію Хатини Матері Божої. На завершення прощі у парафіяльному храмі Пресвятої Трійці с. Зарваниця всі мали змогу помолитися біля Чудотворного образу Зарваницької Божої Матері.



Наостанок отець Андрій Шалай, сотрудник Собору у Зарваниці, подякував всім учасникам прощі за спільну молитву і наголосив, що владика Василій Семенюк закликає до якнайчисельніших прощ до Зарваниці: «Зарваниця відкрита для всіх. Тут можна випросити в Матері Божої Зарваницької ласки для себе і своїх рідних, отримати зцілення духовне і фізичне.» Правлячий Архиєрей заохочує працівників всіх галузей відвідати Чудотворне місце, щоб поклонитися Зарваницькій Божій Матері і випросити миру і спокою для України.

Надія Тхір

Немає коментарів:

Дописати коментар