Шукати в цьому блозі

неділю, 10 лютого 2019 р.

Душпастирська практика семінаристів

У день пам'яті Перенесення мощів Св. Івана Золотоустого, 9 лютого 2019 року, в Ірпінському виправному центрі 132 відбулася Божественна Літургія за участю семінаристів-випускників Київської Трьохсвятительської Духовної Семінарії.

Службу Божу відправляв о. Костянтин Пантелей після уділення Св. Таїнства Сповіді. Служіння семінаристів Миколая Зінченка і Миколая Шевціва під час душпастирської практики у пенітенціарних установах допомагає їм сформувати образ здійснення покликань священика в сучасному світі. Не боятися переступати поріг в'язниці, зустріти потреби християн, які опинилися по той бік колонійських мурів, бути здатними на слухання. Протягом останнього навчального року, на порозі свячень, рік у рік студенти семінарії мають можливість зануритися у різні види служіння, притаманні Церкві, що стремиться зберегти сіль у секуляризованому світі.

Зустріти в'язнів перед Літургією, поспілкуватися в рамках катехитичних бесід, які поглиблюють сприйняття всього, що відбуваєтся під час Служи Божої - такі були завдання братів семінаристів, з якими вони чудово впоралися.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар