Шукати в цьому блозі

середу, 4 грудня 2019 р.

В день свята Введення в Храм жінки отримали комплекти для вишивки

4 грудня 2019 р. жінок, утримуваних під вартою у Державній установі "Київський слідчий ізолятор" відвідав священик Костянтин Пантелей. 

Перші набори для вишивки були передані під час Введенських відвідувань ув'язнених жінок. В організації події взяла участь волонтерка Вікторія, першою відгукнулася мисткиня Катерина Ляшенко. Набори надходять через поштові відправлення. 

На прохання понад 180 жінок, ув'язнених у Київському слідчому ізоляторі, ми збираємо набори для вишивки бісером чи нитками з основою, голкою і усім необхідним. Деякі з жінок вміють вишивати без готового малюнку, та їх одиниці. Тому потрібні набори, де основа годиться для початківця, що навчається.

Мотиви вишивки - будь-які. Акцію проводимо вже не вперше. Є тверде свідчення: допомагає наповнити час заняттям, яке дає впоратися з відчаєм, самоагресією, конфліктами.

Ми ще жодного разу не спромоглися кожній жінці надати можливість вишивати свій сувенір для близьких чи дорогих їм людей. Але тепер переконані, що знайдемо небайдужих людей, що допоможуть у цій справі, що виявляє суспільну солідарність з в'язнями.

Жінки дуже потребують такого сигналу причетності нас до їхньої долі. В цьому - доброзичливість і молитва благословення впоратися з надзвичайно важкими обставинами.

Надсилайте на Нова Пошта 375 (Київ, Сверстюка 11-б) Загороднов Павло Миколайович +380958251750 (будь-ласка сплатіть за пересилку)

Щиро Вам вдячні.

Немає коментарів:

Дописати коментар