Шукати в цьому блозі

понеділок, 21 грудня 2015 р.

Миколай відвідав в’язнів Львівської виправної колонії №48.

У неділю, 20 грудня 2015 року, до в’язнів Львівської виправної колонії №48 завітали помічники святого Миколая: в’язничний душпастир Львівської Архиєпархії УГКЦ о. Тарас Мирка разом з братами-семінаристами Львівської Духовної Семінарії Святого Духа.

Розпочалась зустріч Божественною Літургією. Далі ж на ув’язнених людей чекало невелике театральне дійство, яке підготували для них семінаристи, аби хоч на кілька хвилин повернути їх у дитинство. Зокрема, увазі засуджених було представлено персонаж бешкетника, котрий усе робить наперекір добре. Проте коли до нього приходить ангел, хлопчик уважно слухає Божого посланця й вибирає істинний шлях, за що отримує подарунок від Миколая.

Святий Чудотворець був як завжди дуже щедрим, тому всі присутні отримали від нього подарунки. У святкових пакунках для в’язнів – засоби для особистої гігієни і звичайно ж солодощі. Засуджені були щасливі, що святий Миколай не забув про них, і щиро дякували за подарунки. А Чудотворець у свою чергу просив, аби усі не забували про чесноти, завжди молились та брали участь у Літургії.

Не оминув своєю увагою цей Божий угодник і працівників цієї установи. Відтак, вони також отримали від Миколая солодощі.

О. Тарас Мирка та семінаристи дякують всім небайдужим помічникам святого Миколая за їхню щедрість та милосердя. Організувати таке свято вдалось і за підтримки Фундації святого Миколая, яка діє при Центрі Військового Капеланства Львівської Архиєпархії УГКЦ. Висловлюємо щиру вдячність усім, хто підтримав цей проект Фундації і тим самим допоміг подарувати трохи радості тим, хто перебуває у місцях позбавлення волі.

http://kapelanstvo.org.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар