Шукати в цьому блозі

середу, 30 грудня 2015 р.

Вифлеємський вогонь миру в пенітенціарних установах Львова.

Нещодавно брати Львівської Духовної Семінарії Святого Духа, котрі належать до семінарійного відділу пенітенціарного служіння, разом з в’язничим капеланом Львівської Архиєпархії УГКЦ – отцем Тарасом Миркою передали Вифлеємський вогонь у пенітенціарні установи Львова.
Зокрема, 28 грудня 2015 року, семінаристи відвідали працівників Державної пенітенціарної служби України у Львові та поділись з ним вогнем миру, який запалили у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Під час зустрічі брат Олег Нестор розповів історичні довідки про Вифлеємський вогонь і закликав усіх бути світлом, яке має світити всім довкола і гріти тих, хто цього потребує. Опісля працівники управління разом із семінаристами молилися за мир в Україні та дякували Господу за все гучною колядою.

А вже 29 грудня семінаристи разом з отцем Тарасом принесли вогонь миру до
Львівської виправної колонії №48. Опісля встановлення вогню у штабі священик разом з працівниками установи та братами помолилися Молебень до Пресвятої Богородиці, а тоді разом колядували. Також капелани придбали та передали дві ялинки, які тепер даруватимуть святковий настрій Різдва працівникам та засудженим колонії №48.

Капеланство.info 

Немає коментарів:

Дописати коментар