Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 22 квітня 2016 р.

Державна пенітенціарна служба України відзначає 18 років.

22 квітня 2016 року, в центральному апараті Державної пенітенціарної служби України, за участю керівництва, персоналу відомства та членів Душпастирської ради при ДПтС відбулися урочисті збори з нагоди 18-ої річниці служби.
У привітанні персоналу ДПтС України з днем служби взяли участь члени Душпастирської ради при ДПтС України протоієрей Віктор Яценко В'ячеслав Когут, протоієрей Костянтин Пантелей, керівник Відділу Курії УГКЦ з душпастирства у пенітенціарній системі України.
У вітальному слові Голова відомства Володимир Палагнюк подякував усім працівникам, ветеранам і пенсіонерам органів і установ, що належать до сфери управління ДПтС України, за відданість справі та сумлінне виконання службового обов’язку. Тепер в Україні 38,3 тис. службовців ДПтС України, на яких покладаються відповідальні функції забезпечення належної охорони та ізоляції правопорушників, а також створення умов для їх виправлення і ресоціалізації, повернення до нормального життя в суспільстві.
Від ефективності виконання завдань, що стоять перед пенітенціарною системою, залежить загальна оцінка стану демократичності українського суспільства. В реформуванні служби особливу роь відіграють християнські Церкви.
З вітальним словом до присутніх звернулися перший очільник Державного департаменту України з питань виконання покарань й Голова Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів Державної кримінально-виконавчої служби України» Іван Штанько, а також Голова Громадської ради пр ДПтС України Алла Мукшименко.

Немає коментарів:

Дописати коментар