Шукати в цьому блозі

понеділок, 18 квітня 2016 р.

Семінаристи здійснили моління «Хресної дороги» в колонії для неповнолітніх в’язнів в м. Прилуки

16 квітня 2016 року у Прилуцькій виховній колонії семінаристи Київської Трьохсвятительської семінарії і священик Дмитро Горнакевич зустрілися з підлітками, що походять родом з усіх куточків країни. Їх зараз в колонії близько 50. Перед очима вихованців та волонтерів предстала Господня Хресна дорога - молитовні роздуми про страсті Христові, про досвід Великого посту як дороги покаяння. Координатором заходу став давній волонтер пенітенціарного душпастирства, семінарист Іван Жуган.

Захід відбувся в актовому залі колонії та розпочався з проповіді о. Дмитра Горнакевича, що служить громаді УГКЦ міста Прилуки. Після цього відбулася спільна молитва Хресної Дороги, в якій також взяли участь в’язні, а семінаристи супроводжували її цікавими презентаціями, відео та хоровим співом. Помолившись, всі присутні розділились на декілька груп для спілкування. Під час бесіди хлопці мали можливість зробити для себе важливі висновки, а часто і висловлювали свою думку.















Тішить, що багато ув’язнених хлопців мають намір змінити своє життя і пізнати Бога якомога ближче. Прощання відбулось міцним рукостисканням з усмішками на обличчях.

Дякуємо адміністрації колонії за гостинний прийом, а ректорату семінарії і представникам Пенітенціарного душпастирства УГКЦ – за організацію події та співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар