Шукати в цьому блозі

четвер, 6 січня 2022 р.

Персоналу Бориспілської виправної колонії пластуни передали Світло Вифлеєму

06 січня 2022 року - одне з найважливіших свят року - Навечір'я Різдва Ісуса Христа. До Державної установи «Бориспілська виправна колонія (№119)» завітали представники Національної скаутської організації "Пласт".

І напередодні Святвечора отець Костянтин Пантелей разом із скаутами з Борисполя і Києва привітали персонал та засуджених державної установи «Бориспілська виправна колонія (№119)» з прийдешнім Різдвом та передали Вифлеємський вогонь миру. За традицією, пластуни заспівали пластову пісню, яка завжди супроводжує церемонію і запалили світло на свічках, які передали працівникам установи та засудженим. Акомпанував грою на гітарі отець Григорій Березюк, капелан Національної гвардії.


Співробітники принесуть Вифлиємський вогонь миру до домівок, щоб доповнити радість і тепло Різдва Христового у своїх родинах.

Запаливши свічки, всі спільно помолилися за мир і спокій в Україні, подякували Господу за прожитий рік і попросили благословення на прийдешній 2022 рік.

Адміністрація установи щиро бажає миру і добра, любові і щастя, благополуччя, успіху і міцного здоров'я. Нехай ангел-хранитель оберігає Вас і Ваших близьких від усіх бід, а в душі запанують віра, спокій і благодать. Зі світлим святом Різдва!

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар