Шукати в цьому блозі

понеділок, 10 січня 2022 р.

Ув'язнених привітали з Різдвом

З нагоди Господнього Різдва 06 січня 2022 року Державну установу "Коломийська виправна колонія (№41)" в супроводі капелана о. Івана Тихановського відвідав ординарій Коломийської єпархієї УГКЦ владика Василл Івасюк. Він освятив і передав страви до святкового столу в'язнів. 



6 свчня до Мелітопольської установи виконання покарань (№144) завітали представники Парафії Різдва Пресвятої Богородиці Української Греко – Католицької церкви та скаутської організації «Пласт» міста Мелітополя та привезли для засуджених жінок Вифлеємський вогонь миру, що випромінює різдвяне тепло.  

Міжнародна щорічна скаутська благодійна акція «Вифлеємський вогонь миру», яка започаткована у 1986 році та символізує мир, любов та  добро, символічно об’єднує всіх українців і проводиться для підтримки людей, які святкують Різдво поза рідною домівкою. 

З теплими словами звернувся до засуджених отець Олександр Богомаз та наголосив на тому, що багатим треба залишатись в душі та серці, жодні скарби не замінять чистоти духовної. 

Діти Парафії продемонстрували театралізовану Різдвяну виставу, разом з засудженими дівчатами запалили свічки добра та побажали всім присутнім  миру,  тепла, злагоди та душевного спокою.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар