Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 4 березня 2016 р.

У Центрі "Переображення" відбулася робоча зустріч з персоналом.

3 березня 2016 року жіночий реабілітаційний центр "ПЕРЕОБРАЖЕННЯ" у містечку Любечі відвідав протоієрей Костянтин Пантелей, керівник Відділу Курії УГКЦ з душпастирства у пенітенціарній системі України. Цього дня відбулася зустріч з персоналом центру та спілкування з підопічними жінками. На цей момент їх 5-ро, переважно літні жінки віком за 60 років.

Директор центру ієромонах Петро Лоза, ЧНІ представив діяльність персоналу і проблеми, з якими справляється його працівники і мешканки,  Разом з персоналом о. Костянтин обговорив перспективи наповнення і більш ефективного служіння для потеб жінок у скрутних життєвих обставниах, завдання на весняний період, можливість доброчинної і волонтерської допомоги. Центр реабілітації був заснований п'ять років тому капеланом о. Віталієм Котимком, і за весь час надав допомогу 26 підопічним. 21 жінок, що уже скористалися опікою Центру, намагаються налагодити своє самостійне життя.

Центр входить до мережі соціального партнерства недержавних організацій у Чернігівській області. Громада селища Любеч доброзичливо сприйняла появу центру, а селищна рада надала приміщення в оренду.  Мешканці Любеча є також серед співробітників установи. Діяльність узгоджується із відповідними соціальними службами на районному і на обласному рівнях.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ.

Немає коментарів:

Дописати коментар